Webquests Boomkwekerij Onderwijs

 

MBO Boomkwekerij niveau 2: MBO Boomkwekerij niveau 3 en 4:

 

Fytoquests en opdrachten uit de Fyto-ondernemerscheck voor de boomkwekerij MBO niveau 3/4:

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld van het gebruik van een webquest op AOC Oost Twello

Klik op de link van Leraar24.nl.

Auteurs

Deze webquests zijn samengesteld door AgriHolland. De webquest 'Onderhoud gebouwen en terreinen' is gefinancierd door de Raad van de Boomkwekerij. 8 webquests (Techniek 2 en 3/4, Boomkwekerij in Nederland 2 en 3/4, Teelten en Culturen 2 en 3/4, Internationale Handel 3/4 en Biologische Boomkwekerij 3/4) zijn gefinancierd uit het RIGO project GGCC (Growing Green Competence Center). De overige 20 webquests zijn gefinancierd uit het RIGO project BONS (Boomkwekerij Opleiding Nieuwe Stijl).

 

De Fytoquests en de opdrachten uit de Fyto-ondernemerscheck zijn ontwikkeld in opdracht van het ministerie van LNV en geven een goed beeld van maatregelen die moeten worden genomen met betrekking tot fytosanitair beleid.


Wijzigingen

Er worden regelmatig aanpassingen gedaan in de webquests, om links correct te houden. Ook worden verouderde teksten vervangen door nieuwe en vragen aangepast. Een overzicht van de aanpassingen vindt u onder Correcties.

 

Contact opnemen

De webquests worden regelmatig gecontroleerd op niet werkende links. Constateert u desondanks een foute link of onduidelijkheden in de vraagstelling, neemt u dan direct contact op met webquestagrihollandnl of tel. 0317-467666. Via dit emailadres of telefoonnummer kunnen docenten ook de antwoorden van de webquests opvragen.